Ősszel sem pihen a KŐFESZT Folkklub

Ősszel sem pihen a KŐFESZT Folkklub
2023.09.14.

Ahogy azt a KŐFESZT Folkklub közönsége már megszokhatta, szeptemberben is remek időjárás várta a rendezvényre látogatókat.

 

 

 

 

 

 

Borvidéken nem könnyű szeptemberben programot szervezni, hiszen egymást érik a szüreti felvonulások, szüreti fesztiválok, azok pedig, akik nem szórakoznak, ilyenkor általában szüretelnek, dolgoznak a szőlőben.

Ennek ellenére szép számú közönség jelent meg szeptember 10-én, Kővágóörsön a Botond Pajtánál, hogy a Folkklub hagyományaihoz híven népdalokat tanuljon, táncoljon és élő népzenét hallgasson.

Ezen a napon Vajdaszentivány volt a főszerepben. Ennek a tájegységnek a dalait tanította Navratil Andrea, ennek a táncait tanította a Badacsony-Tördemic Táncegyüttes és ennek a tájegységnek zenéit játszotta - néhány történettel megfűszerezve - Pál István Szalonna és Bandája.


A szeptemberi programmal elindult a Határtalan Hangok Közhasznú Alapítván őszi-téli programsorozata, melyben az év végéig a tervek szerint többek között cimbalom koncert, Márton-napi program és Adventi koncert is lesz a Káli-medencében.

A programok a Veszprém-Balaton EKF 2023, az NKA Kárpát-medencei Kultúrpajta, a Tündérkert Hálózat és a kékkúti Kőkút Kert étterem támogatásának is köszönhetően ingyenesek.

Vissza

Kérdésed van?

Almási Annamária

Almási Annamária

szervezés, szponzorkapcsolatok almasi.annamaria@kofeszt.hu
Csúri Ákos

Csúri Ákos

mindenes csuri.akos@kofeszt.hu
Farkas Gyula

Farkas Gyula

koncertszervező
Szupkai Gábor

Szupkai Gábor

pr, kommunikáció szupkai.gabor@kofeszt.hu

Szervező

Határtalan Hangok Közhasznú Alapítvány

1146, Budapest, Dózsa György út 11. fszt/2


Felelős kiadó: Csúri Ákos, alapító

 

Támogatók

Kővágóörs
Kékkút
Köveskál
Szentbékkálla
Mindszentkálla
SZERVEZŐ
Balatonhenye