Köveskálra érkezik a Kőfeszt Folkklub

Köveskálra érkezik a Kőfeszt Folkklub
2022.04.22.

A Kőfesztnek és kísérőrendezvényeinek egyre népesebb rajongótábora már nagyon jól tudja, hogy a Határtalan Hangok Alapítvány havonta legalább egy alkalommal elviszi a Káli-medencébe a Kőfeszt hangulatot.

Akik részt vettek már Kőfeszt Folkklubban, már nagyon jól tudják, hogy egy-egy ilyen alkalommal valamelyik magyar folklór tájegységét tudják körbejárni a résztvevők zenében, táncban, népdalokban.

A Kőfeszt Folkklub következő eseményén, mely április 23-án szombaton lesz Köveskálon, az erdélyi Bonchida lesz a vendég, melynek énekeit Navratil Andrea, zenéit Pál István "Szalonna" és bandája, táncait pedig Szabó Csaba és a Tördemic Néptáncegyüttes fogja bemutatni. 

Ahogy már ezen alkalmakkor lenni szokott, 15 órától Tóth László várja a leglelkesebbeket egy kis citeratanulásra, az esemény alatt pedig Troják Zsuzsanna és Kropf Milán kézműves-foglalkozást tart.

Újdonság lesz szombaton, hogy a szervezők megállapodtak a 10 hektár Kostólóházzal, mely a legjobb Balaton-felvidéki borokat hozza el a Kőfeszt Folkklub vendégeinek.

A rendezvény a Veszprém-Balaton 2023 Európa Kulturális Fővárosa, a Magyar Kultúráért Alapítvány és a Bethlen Gábor Alapkezelő ZRT. támogatásával jön létre.

 

Vissza

Kérdésed van?

Almási Annamária

Almási Annamária

szervezés, szponzorkapcsolatok almasi.annamaria@kofeszt.hu
Csúri Ákos

Csúri Ákos

mindenes csuri.akos@kofeszt.hu
Farkas Gyula

Farkas Gyula

koncertszervező
Szupkai Gábor

Szupkai Gábor

pr, kommunikáció szupkai.gabor@kofeszt.hu

Szervező

Határtalan Hangok Közhasznú Alapítvány

1146, Budapest, Dózsa György út 11. fszt/2


Felelős kiadó: Csúri Ákos, alapító

 

Támogatók

Kővágóörs
Kékkút
Köveskál
Szentbékkálla
Mindszentkálla
SZERVEZŐ
Balatonhenye