Újabb nagy KŐFESZT-es dobás

Újabb nagy KŐFESZT-es dobás
2022.05.09.

Pünkösd hétvégéjén újabb színnel bővül az amúgy is elég színes paletta.

A Határtalan Hangok Közhasznú Alapítvány idén is húz egy nagyot, ahogy eddig első nagy rendezvényük óta mindig megszokhattuk. Mert ugye 2019-ben rendezték az első Kőfesztet Kővágóörsön. A következő évben már több település becsatlakozott, tavaly pedig már 10 helyszínen voltak programok. Nem mellékesen a Káli-medence falvaiban elindult havi rendszerességgel a Kőfeszt Folkklub, ami azóta már állandó teltházzal fut. 

Idén pedig a pünkösdi hétvége hozza el az újdonságot, méghozza KŐFESZT - A SZABAD TÁNCHÁZ névvel. Ahogy a névből is látszik, a rendezvény ezúttal sem szakad el a népzenétől és néptánctól, és a szervezők ígérete szerint a régi idők hangulatát igyekeznek visszacsempészni. És amit eddig beharangoztak, az mindig úgy is történt. Tehát miért ne hinnénk nekik?

A program szépen alakul, a kofeszt.hu oldalon már szinte minden nap eseményei szerepelnek, szóval érdemes gyakran visszanézni.

Kőfeszt Facebook oldaláról nem is beszélve, ahol A SZABAD TÁNCHÁZ eseménynél már jelezheti is mindenki, hogy ott lesz. Mert ugye ott lesztek Kőfesztesek?

Végül eláruljuk azt is, hogy megsúgták nekünk: hamarosan érkeznek az első kedvcsináló videók is! Legyetek résen!

A program a Veszprém-Balaton EKF 2023 támogatásával jön létre.

Vissza