Salfödre költözik a Thália Színház

Salfödre költözik a Thália Színház
2023.05.05.

Elérte célját a Káli Kövek Közhasznú Alapítvány - EKF 2023 - támogatásból létesített salföldi alkotó- és rendezvényház.

Az épület megálmodóinak az volt a célja, hogy egy olyan igényes rendezvényhelyszín jöjjön létre a Káli-medencében, mely alkalmas arra, hogy rangos, nívos programokat fogadjon be, emelve ezzel a térség és a telpülés presztizsét.

Ha pedig felépül egy színvonalas rendezvényhelyszín, akkor azt a programok is hamar megtalálják.

Ennek köszönhető, hogy idén nyáron Salföld és az üzemeltetők által "Káli Fecské"-re keresztelt helyszín ad otthont a Thália színház új programsorozatának..

A jelentős geológiai, botanikai és népi építészeti emlékekkel is büszkélkedő Salföld, a kikapcsolódás és a pihenés igazi színtere. Ezen a kivételes helyszínen kínálja kulturális programjait június közepétől augusztus végéig - a Thália Nyárikert.

A Thália Színház nyári játszóhelye kamaradarabok, koncertek befogadására alkalmas fedett színpaddal és 250 fős nyitott nézőtérrel várja a produkciókat és az érdeklődőket.

A sorozat június 17-én a Művészet című előadással nyitja meg kapuit, de a vendégek megnézhetik Udvaros Dorottya vagy Hobo önálló estjét, Aranyosi Péter és Vida Péter közös stand-upját, de olyan népszerű darabok is bemutatásra kerülnek, mint a Segítség, megnősültem!, a Telefondoktor vagy a Nagy kézrablás.

A szervezők a családokra és a gyermekekre is gondoltak, ugyanis szombat délelőttönként a kisebbeknek való előadások szerepelnek repertoáron. Lesz Boribon és János vitéz, Bőröndmesék és Csukás-mese.

Az előadásokról és a jegyvásárlási lehetőségekről a Thália Színház weboldalán lehet részletesebben tájékozódni.

Vissza