Meccshangulat, örömzene és tánc hajnalig - Kőfeszt 3. nap

Meccshangulat, örömzene és tánc hajnalig - Kőfeszt 3. nap
2021.08.07.

Eljött a péntek, ami egyet jelentett a hétvége első mozgolódásaival, ennek megfelelően pedig ezerrel pörgött a KŐFESZT is.

A harmadik nap korántsem jelentette azt, hogy érződött volna a fáradtság a gyarapodó fesztiválos napok számával, sőt, csak most indult be igazán a buli. Minden adott volt ahhoz, hogy a hétvége igazán pörögjön, az égiek is velünk voltak, és a csodás idő mellett természetesen a programokból sem volt hiány.
 

Nagy Gábor Rokonok című kiállítása megnyitotta kapuit a kővágóörsi Alkotóházban és ha van igazán kőfesztes életérzés, az ez, aminek tökéletes párja a már tavaly is bemutatott Kása Béla kiállítás, amit szintén élvezhet a közönség a fesztiválon.
 

A fesztivál központjának számító kővágóörsi Sportpályán a főszerep pénteken a Pannon forgatagé volt, ami hamisítatlan folkhangulatot hozott magával, nem utolsó sorban pedig a mennyei ételek is emelték a nap fényét és táplálták a bendőt.
 

Balatonhenye a Mundurc-kupa központjává vált, ahol igazi meccshangulat és örömfoci várta a szurkolókat, egy pár méterrel arrébb pedig a Szent Efrém Férfikar adott felejthetetlen koncertet a helyi templomban.
 

Az este viszont már Kővágóörsre hívta látogatókat, mert Ferenczi György és a Rackák, valamint a Fonó zenekar léptek fel egy őrületes bulit csapva.
 

És aki azt hitte volna, hogy éjfél után véget ért a buli, az nagyon is tévedett, mert a táncház csak ekkor kezdődött, ahol aztán már tényleg odacsapott mindenki. Viszlát, harmadik nap, jöhet ebből még egy!

A Kőfeszt a Veszprém-Balaton 2023 Európa Kulturális Fővárosa program támogatásával valósult meg.

Vissza