Kékkút néhány napra olyan lesz, mint Szék

Kékkút néhány napra olyan lesz, mint Szék
2022.05.14.

A pünkösdi hétvége más lesz a Káli-medencében mint eddig. Erről pedig a Kőfeszt - A szabad táncház fog gondoskodni.

Azt már láthattuk videós emlékeztetőben, hogy Kővágóörsön Kalotaszeg szerelmesei lesznek elkényeztetve, de Kékkútnak sem lesz oka panaszra. A széki régió szerelmeseinek pláne! Elvégre a Kőfeszt Folkklubon már megtapasztalhattuk, hogy a játszótérról, ahol a szabadtéri programok helyszíne van, egészen káprázatos a kilátás. Talán ez a legszebb helyszín a környéken, és itt lesz alkalmunk széki dalokat tanulni, muzsikát hallgatni, és arra táncolni. 

Szombaton itt lesz 10-kor a hivatalos megnyitó is, és néhány nap alatt megfordul itt majd - a teljesség igénye nélkül - Nyitrai Marianna, Fábián Éva, Dövényi Gergely, Filep Pál Márton, ifj. Zsuráfszky Zoltán, Sőregi Anna, az Üsztürü, valamint Gombai Tamás és barátai. 

Ráadásul hétfőn 14 órakor itt ünnepli 1 éves születésnapját a Kőfeszt Folkklub, amit kár lenne kihagyni. De íme a kedvcsináló, amit nehéz lepipálni szavakkal. 

 

 

A program a Veszprém-Balaton EKF 2023, a Magyar Kultúráért Alapítvány és a Bethlen Gábor Alapkezelő ZRT. támogatásával jön létre.

Vissza