Belső távlatok - kiállításmegnyitó Salföldön

Belső távlatok - kiállításmegnyitó Salföldön
2023.09.25.

Nagyszabású kiállításon mutatkoznak be az idén elsőként megrendezett badacsonyi-salföldi alkotóművészeti tábor résztvevői.

 

 

 

 

 

 

2023 nyarán első alkalommal rendeztek Badacsonyörsön (és a salföldi kulturális rendezvényközpontban) képzőművészeti alkotótábort, ahol alkotók és művészbarátok tíz napot töltöttek együtt közös alkotással és impulzív eszmecserékkel. A tíznapos kreatív workshopon a Munkácsy Mihály-díjas Nagy Gábor, Incze Mózes és Nádas Alexandra festőművészek mellett a Magyar Képzőművészeti Egyetem jelenlegi hallgatói is részt vettek. Az egyedülálló környezet, a Balaton közelsége, a kivételes légköri és fényjelenségek, illetve az alkotótársakkal való együtt gondolkodásból született meg a kiállítás anyaga.

A Káli Kövek Közhasznú Alapítvány Képzőművészeti Klubja és a Káli Kultúrtér szervezésében megvalósuló kiállításon Incze Mózes, Nagy Gábor, Nádas Alexandra, Szmrecsányi Bolda, Miklós Kelemen, Likár Gréta, Áder Orsolya és Öllinger Péter alkotásait tekinthetjük meg szeptember 29. - október 31. között.

A salföldi Káli Fecske kulturális központban látható kiállítás megnyitója szeptember 29-én pénteken lesz 18 órakor. A kiállítást Árvai-Józsa Kitty művészettörténész nyitja meg.

Vissza